6. november 2014

Bare tilsett anledning

Tenk deg at du kommer hjem fra en lang og slitsom novemberdag.
Ute er det kaldt og mørkt, regndråpene har pisket deg mer enn du fortjener og du er frossen fra nakkehårene og helt ned i lilletåa.
Endelig innenfor døra kan du tenne i peisen og ta deg en varm dusj. Ta på deg den myke joggedressen og grave føttene ned i de svære tøflene.
Når du har fått igjen varmen, kommer du på at du kjøpte jo med deg fargerike blomster! Du ble såå glad da du så at ranunklene hadde kommet!


Når blomstene er snittet og satt i kaldt vann, snuser du litt rundt i kjøkkenskapene. Det er jo tross alt torsdag og det er faktisk nesten fredag. Og fredag betyr helg! Da må det vel være lov å finne seg en liten godbit? Kanskje en deilig fløteiskrem som smelter på tunga og varmer deg innvendig - selv om den er kald! Is er jo det beste du veit!
Og ja, i fryseren innerst til venstre ligger herligheten og venter på deg.
Du har gledet deg til å smake på den hele uka, for godterier er bare lov i helga, veit du! Ja, også kanskje på torsdag, da. Innimellom.


Du er glad for at det var nettopp du som fikk ta første skje av isboksen, for på toppen glitrer det i flytende appelsinsaus og crispy sjokolade. Du forsyner deg kanskje litt mer enn du burde, men det er jo lov. Magen har jo en egen avdeling for is?
Godt tilbakelent i sofaen med pleddet dandert rundt deg, et magasin i fanget og en fristende bolle iskrem innen rekkevidde, tenker du at dette må være verdens beste anledning for akkurat dét.


Månedens utfordring for november hos Norske Interiørblogger handler om nettopp det å finne en anledning for kos. Og når samarbeidspartneren til NIB for utfordringen er Diplom-Is, var det jo ganske fristende å kjøpe seg litt is å leke med. Sjekk innom NIB for å se flere gode anledninger for å kose seg!

PS: Føler for å bemerke at jeg ikke er sponset med is eller penger for å skrive dette innlegget. Isen kjøpte jeg på butikken borti gata her og Diplom-Is var naturlig å nevne i innlegget siden de samarbeider med NIB :) Isen jeg har brukt på bildene er den nye Premium med appelsin- og sjokoladesmak.

//
November's photo challenge at Norske Interiørblogger is about nice moments!

4 kommentarer:

Fantastiske bilder og herlig skrevet:))
Nesten så jeg fikk lyst på is ♡

Superdelikat og fristende til tusen ;)

Nå fristet du veldig !! Både med tekst & bilder !
Lekkert !
Lykke til :)

Åh, disse var helt fabelaktige! Min absolutte favoritt sålangt, om ikke dette når finalen skjønner jeg ingenting. God helg til deg :)

Legg inn en kommentar

Takk for alle fine kommentarer! :)

På grunn av noe kjedelig spam, har jeg skrudd på ordbekreftelse for en stund. Håper det går greit!:)