28. oktober 2012

Trendenser - interiørmagasin på iPad


For de som liker interiør, men som ikke har fått med seg at det finnes et iPad-magasin som heter Trendenser - denne er til dere! 
Frida Ramstedt driver en av Sveriges største interiørblogger - Trendenser.se - og startet i år et eget iPad-magasin proppfullt av interiørtips, kule bilder, shoppingguider og godterier for øyet. Det har kommet ut 4 numre allerede og man kan abonnere via App store. Det koster 21 kr for 3 nummer, og et hot tips er at nummer 1 ligger ute gratis!

Jeg liker veldig godt navigeringen og den stilige layout'en som er brukt - på iPad får man virkelig mange nye finurlige muligheter! Alt fra tekst til bilder er satt sammen på en spennende måte, og det er nesten som å klikke seg rundt og finne små overraskelser på sidene. Som å åpne før-bilder eller lese mer om en ting, dra fram tekst og navigere på helt nye måter.

Prøv nummer 1 da vel, det er jo gratis :)

- Dette er ikke betalt reklame, bare et tips fra en fan - 

//
If you haven't discovered the iPad magazine Trendenser, this is a hot tip! Frida Ramsted is writing one of Sweden's most popular interior blogs and has now published an iPad magazine. Four issues is allready out, and you can find no. 1 for free in App store. The magazine is written in English btw.

2 kommentarer:

Men FØRST må jeg jo ha en iPad.... *dear santa*

Lottemora: Jeg satser på at nissen kommer med en iPad til deg i år!! :)

Legg inn en kommentar

Takk for alle fine kommentarer! :)

På grunn av noe kjedelig spam, har jeg skrudd på ordbekreftelse for en stund. Håper det går greit!:)